Peugeot 205 Gentry 1992

Fotorapportage: klik hier
Snel bod: https://goo.gl/qtkYdA

Van deze Peugeot 205 Gentry zijn er slechts 300 stuks geproduceerd. Verwar de Gentry niet met de GTI uitvoering van de 205-serie. De Gentry heeft een zeer luxueus interieur, met leer en exotisch hout-afwerking. De 1.9i liter motor is ook uit de GTi-serie.

Deze Gentry in sorrento groen is technisch in een goede conditie. De carrosserie, de lak en en het lederen interieur moeten opgeknapt worden. Enkele pluspunten van deze Gentry: vol-leer, origineel sunroof, 1e eigenaar, stuurbekrachtiging, etc. etc.

Een Gentry kan gezien worden als een echt vintage model, een ware zeldzaamheid op de weg, waarvan er dus maar heel weinig zijn gemaakt. Er is werk aan deze 205, liefst een goede restauratie. De auto loopt en rijdt goed en kan na een technische controlebeurt gewoon ingezet worden. De overzichtelijke moderne techniek maakt deze vintage car interessant als daily driver en als investering.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto’s en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.