Talbot Matra Murena uit 1981

Fotorapportage: klik hier
Snel bod: https://goo.gl/qtkYdA

De Murena met een 2.2 liter motor met een thermisch verzinkt frame. Een mooi bewaard gebreven Murena uit de ‘goede’ serie. Een buitenbeentje binnen de sportieve auto sector uit de vroege jaren tachtig. De originele kleur ‘platine’ (beige metallic) doet het nog steeds goed. Middenmotor, drie-persoons, veel karakteristieke aspecten, die je niet veel tegen komt. Hoewel al 38 jaar oud, toont deze klassieker nog steeds modern en sportief.

Lak en carrosserie zijn in redelijke staat. Interieur en techniek zijn in prima staat. Met deze Murena rijdt u zo weg, want technisch is hij in een goede staat. Een -nog steeds- apart model, waar er nog maar heel weinig van rond rijden, zeker in deze staat… Wilt u hem als daily driver gebruiken of ziet u er een investering in? Deze sportieve telg van Talbot is er klaar voor.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto’s en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.