Talbot Samba cabrio uit 1982

Fotorapportage: klik hier
Snel bod: https://goo.gl/qtkYdA

Nog maar heel sporadisch op het Nederlandse wegennet in het wild te zien, de door Pininfarina ontworpen Samba cabriolet van Talbot. Deze is de 1.4 liter uitvoering, die zo’n 80 PK levert. Een cabrio uit de compacte klasse, maar wel eentje die prestaties kan leveren. Er zit een nieuw cabrio-dak op en de auto is in goede staat. Lak en interieur zijn in redelijke conditie en kunnen naar wens verder verbeterd worden. Lichtmetalen velgen en electrisch bedienbare ramen zijn leuke extra’s. Met vier personen op weg is geen probleem voor deze 4-seater. Met 13000 exemplaren, zijn er niet veel van gemaakt. Dit model was het laatste model van Talbot.

De eigenzinnige Talbot Samba is een collectors item aan het worden. Eenvoudige techniek en practisch in gebruik. Nu nog interessant geprijsd en een leuke investerings-object, waar je ook gewoon mee kan rijden.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto’s en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.