BMW 633 Csi Automaat (Coupé) uit 1978

Uitgebreide fotopresentatie: KLIK HIER

Een bod uit brengen of vragen stellen: KLIK HIER

Wie houdt van het heerlijke geluid van een zes cilinder BMW 3.3 liter motor zal genieten van het motorgeluid van deze goed lopende 633 Csi uit de eerste serie, de ‘E24’, met bijna 200 PK. De automaat functioneert goed evenals de rest van de degelijke Duitse techniek. Er zit een geldige APK op, dus u kunt er zo mee wegrijden… 41 Jaar oud maar nog altijd representabel. Het lederen interieur verdient een restauratie.

Een vintage BMW uit het topsegment, mooi design en goed onderhouden, met schuifdak en de luxe uit deze prijsklasse. Er zijn van dit model nog geen 25000 stuks gebouwd, je ziet er nog maar heel weinig rijden.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto’s en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.