Fiat 126 uit 1981

Uitgebreide fotopresentatie: klik hier
Een bod uit brengen of vragen stellen: klik hier

Leuke schuurvondst, deze 126 met Nederlands (slapend) kenteken. Technisch is hij in goede staat, de motor loopt goed, versnelling, koppeling, remmerij… alles werkt. Carosserie en interieur zijn in redelijke staat.

Als opvolger van de Fiat 500 scoorde de 126 wederom heel goed op de Europese automarkt. Het autootje oogde destijds modern en de prestaties ten opzichte van de 500 waren een stuk beter. Anno 2019 rond rijden met deze vintage Fiat zal niet alleen bekijks opleveren, maar ook een practische auto blijken, die in elke garage past, zeer eenvoudige en overzichtelijke techniek heeft en in elke parkeerplaats past.

Om zo mee te rijden, na een technische onderhoudsbeurt, om op te knappen/restaureren, om weg te zetten voor later, als investering(kje), het kan allemaal.

Zuinig? De 126 loopt circa 1 op 20 en van de verzekering en wegenbelasting zul je niet schrikken.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. veel foto’s en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.